Áll a bál...

2015.02.14. 22:10

Bál van, persze nem az Operában, és kicsit kitolódott a farsangi szezonra.

De az ünnepek sem teltek nyugodtan, napvilágot látott a következő csodálatos találmány, amit egyszerűen csak útdíjnak neveznek. És megtudtuk, milyen jó a megye-matrica, annak ellenére, hogy már azért az útszakaszért is fizetni kell ami eddig ingyen volt, és ami azért épült, hogy teher mentesítsék a  városokat. És kiderült, hogy elkerülő út fogalom nem létezik, csak gyorsforgalmi út, akár hány sávos is..Ez happy. Ezt az M1 Híradóból tudom.

Aztán jött az új év, újabb tüntetés a kormány ellen. De mint várható volt a január sem telt el unalmasan. Kiderült a pontos dátum Merkel és Putyin látogatásáról. Merkel letudva, most Putyinra vár mindenki. De közben kiderült, igaz I. fokú bírósági döntés szerint, hogy indokolatlan, és törvénytelen volt a norvég alapelosztásában közreműködők ellen a rendőri fellépés. Igaz nem okozott meglepetést a döntés, csak végre le is írták.Tovább görög a Rogán ingatlan biznisz, és az urizálás, pénzek jönnek mennek már a megszokott séma szerint, ami lassan már unalmas.

És eljött a február. Merkel jött, látott, és mint az ábra mutatja győzött. Legalábbis sokérdekes dolog történt a látogatás után. Felröppent a hír egy újabb autógyárról, békülés az RTL-el.

És derült égből váratlanul jött Lajos és a gecizés. Szerintem nincs ember aki ezt gondolta volna, annak ellenére, hogy elég régóta (tavaszi választások óta) lehet olvasni Simicska-Orbán háborúról. Viki hadat üzent, mikor a jobb oldali sajtó vezetőivel beszélgetést folytatott és még az is kiderült hogy az MTVA átszervezés alatt van. És jött az a bizonyos péntek, amikor is a főszerkesztők lelkiismereti okra hivatkozva felálltak. Ekkor robbant a bomba. Lajos végig road-show-ta a teljes magyar sajtó palettát, tele gecizte mindet, majd elment szánkózni, de előtte még helyre tette az embereit, kinevezte az főszerkesztőket.

Azóta sem állt meg az élet. Sorra mondanak fel a Hír-tv munkatársai, Lajos elesett egy 3.5 milliárdos üzlettől.

És 17.-én jön Putyin-go,

 

Az oroszok már a spájzban vannak...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapitany04.blog.hu/api/trackback/id/tr77175951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása